1. Βάζουμε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει. 2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε λίγο-λίγο από το καυτό γάλα στο μείγμα και ανακατεύετε συνεχώς. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει (προσοχή να μην βράσει). Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις βανίλιες 3. Αφήνουμε να κρυώσει, προσθέτουμε το λικέρ, το χρώμα και είτε το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε 1 ώρα το ξύνουμε με το πιρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή, είτε χρησιμοποιούμε παγωτομηχανή.
Συνταγή 28 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!