1/2 λίτρο γάλα 2 φλιτζ. του καφέ ρύζι για λαπά (γλασέ) 2 φλιτζ. του καφέ ζάχαρη λίγη κανέλλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το ρύζι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει. Μόλις πήξει, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Το βάζουμε σε ένα μπολ ή σε πολλά μικρά και αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κανέλλα, αν θέλουμε.
Συνταγή 27 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!