500 γρ. σπαγγετίνι
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή βασιλικός ή δυόσμος ψιλοκομμένος
4 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
4 κουταλιές σησαμέλαιο ασιατικό ή ελαιόλαδο
πιπέρι, αλάτι
1 κουταλάκι κάπαρη
8 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή πράσινες ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
4 φιλέτα αντσούγας στο λάδι ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σόγια σως

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ (διαβ.) ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ...
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...
ΜΠΟΤΙ ΚΕΜΠΑΠ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ...
ΜIΛΦΕΪΓ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ...
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΑΚΑΒΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ WALDORF...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
Κοτόπουλο με αρακά ...
ΠΑΣΠΑΛΑΣ...
ΨΑΡΙ ΣΟΤΕ ΜΕ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΚΑΙ ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ...
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...

Συνταγές » Πρώτα πιάτα
Προηγούμενη Συνταγή 8 από 11  Επόμενη

ΚΡΥΑ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγγετίνι
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή βασιλικός ή δυόσμος ψιλοκομμένος
4 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
4 κουταλιές σησαμέλαιο ασιατικό ή ελαιόλαδο
πιπέρι, αλάτι
1 κουταλάκι κάπαρη
8 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή πράσινες ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
4 φιλέτα αντσούγας στο λάδι ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σόγια σως

Εκτέλεση
1. Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό ή δυόσμο), αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση, την κάπαρη, τις ελιές, την καυτερή πιπεριά και τις αντσούγες και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και τη σόγια σως, ανακατεύουμε απαλά και παγώνουμε για 2-3 ώρες, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 8 από 11  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.