Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΙΛΕΤΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΑ ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΠΕΡΟΝΤΣΙΝΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
MΑΚΑΡΟΝΙ JAMBALAYA ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΚΑ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ (Pasta Rustica) ...
ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
Μακαρονάδα του Ψαρά ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΟΣ ΠΑΠΙΑΣ...


Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ  
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ  
ΒΕΡΜΙΤΣΕΛΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ  
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΛΥΘΡΙΝΙ  
Η Σάλσα Βέρακρουζ, κλασικό μεξικάνικο πιάτο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά με λυθρίνι και ασφαλώς προέρχεται από την ομώνυμη πόλη. Χυμός γλυκολέμονου, τομάτες, κρεμμύδια, τσίλι και φρέσκο κόλιαντρο είναι πράγματα που περιμένετε να βρείτε σε ένα μεξικάνικο πιάτο. Όμως το ελαιόλαδο, οι ελιές και η κάπαρη αντικατοπτρίζουν την ισπανική επίδραση στα ντόπια συστατικά. Οι Ισπανοί έφεραν επίσης το γλυκολέμονο και το κόλιαντρο στο Μεξικό, αυτά όμως ενσωματώθηκαν τόσο καλά στη μεξικάνικη κουζίνα, που η προέλευσή τους έχει πια ξεχαστεί. να σημειωθεί ότι μια καυτή και νερουλή σάλτσα, όπως αυτή, με τη θερμότητα και τη λεπτόρρευστη υφή της, κάνει το ζυμαρικό να εξακολουθεί να βράζει για αρκετά λεπτά. Για το λόγο αυτό, αφήνουμε το ζυμαρικό υπο-βρασμένο κάπως. Τούτο είναι ιδιαίτερα σημαντικό προκειμένου για φρέσκο ζυμαρικό, που βράζει σε πολύ λίγο χρόνο.
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΑ  
Η βενετσιάνικη λέξη για τις γαρίδες είναι "scampi", που προέρχεται από την τοπική διάλεκτο και εννοεί το είδος γαρίδας που βρίσκεται στην Αδριατική στην περιοχή της Βενετίας.
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ  
Τη συνταγή οφείλω στην κ. Αρώνη του ωραιότατου "Παξινού" επίσης στις Μπενίτσες της Κέρκυρας.
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΡΙΓΙΑΝΝΑΣ  
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ  
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ  

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.