200 γρ. φαρδιά νουντλ (με αυγό) 5 φλιτζάνια γάλα 3 αυγά, χωρισμένοι οι κρόκοι από το ασπράδι αλάτι και πιπέρι 4 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση
1. Σπάζουμε τα νουντλ σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε στο γάλα μέχρι να γίνουν καλά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να τα στραγγίξουμε. 2. Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί των 20-25 εκ. με 2 κουταλιές βούτυρο. Χτυπάμε το υπόλοιπο βούτυρο και προσθέτουμε τους κρόκους, ένα προς ένα, αναμιγνύοντας καλά. Προσθέτουμε τα νουντλ με το γάλα. 3. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα σκληρή αλλά όχι στεγνή και τη διπλώνουμε μέσα στα νουντλ με ένα πιρούνι. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Απλώνουμε το μίγμα στο ταψί και το ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 150C ή μέχρι να χρυσίσουν ελαφρά. Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. 4. Χαλαρώνουμε την περιφέρεια του ταψιού και μεταφέρουμε τα νουντλ σε μια πιατέλα. Κόβουμε σε τριγωνικές φέτες και σερβίρουμε.
Συνταγή 56 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!