1. Τηγανίζουμε το μπέικον στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και σιγοβράζουμε μέχρι να φύγει το νερό. 2. Χωριστά αναμιγνύουμε τη κτυπημένη κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί, τα χορταρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι, όπου τα τηγανίζουμε ελαφρά για 10 λεπτά. 3. Παράλληλα βράζουμε το ζυμαρικό βάζοντας στο νερό του το σκόρδο, 2 κουταλιές λάδι και αλάτι και το σουρώνουμε. 4. Σερβίρουμε σε πιάτα, ρίχνουμε τη σάλτσα και από 1 κρόκο αυγού και ανακατεύουμε.
Συνταγή 34 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!