Οι φρέσκες σαρδέλες χρησιμοποιούνται στην ιταλική κουζίνα από την αρχαιότητα.
Τρώγονται στη σχάρα, ψητές, τηγανητές, ή μέσα σε ζυμαρικά για νοστιμότατες σάλτσες.
Ντομάτες και γαρίδες μαγειρεμένες με σκόρδο και κρεμμύδι είναι η παράδοση στις Πολιτείες των
ΗΠΑ στην ακτή του Κόλπου του Μεξικού (και όχι μόνο, φυσικά.) Η συνταγή αυτή δίνει είτε κύριο
είτε παράπλευρο πιάτο. Το κάνουμε όσο καυτερό θέλουμε, προσθέτοντας περισσότερη σκόνη τσίλι
και καυτερή σος. Σερβίρεται πάνω σε καυτό ζυμαρικό ή ρύζι.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!