500 γρ. πένες ή άλλο ζυμαρικό μετρίου μεγέθους 200 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές σε βάζο στραγγισμένες και κομμένες 400 γρ. καρδιές αγκινάρας σε βάζο στραγγισμένες και κομμένες 175 γρ. φιλέτο τόνου σε κονσέρβα με νερό,, στραγγισμένο 1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι 1,5 κουταλιά φρέσκος ή ξηρός δεντρολίβανος 3/4 κουταλιά μαύρο πιπέρι χοντροαλεσμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. 2. Στο μεταξύ σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε την κόκκινη πιπεριά και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά. 3. Βάζουμε το μίγμα τόνου-πιπεριάς στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 31 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!