3 κουταλιές ελαιόλαδο συν 1 κουταλιά επί πλέον 200 γρ ταραμάς λευκός 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες πιπέρι κατά τη γεύση 1 μεγάλη τομάτα φρέσκια ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη 500 γρ μακαρόνια χοντρά ή σπαγετόνι 3 φρυγανιές τριμμένες 100 γρ καρύδια κομματιασμένα 1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
Εκτέλεση
1. Ξαλμυρίζουμε τον ταραμά σε καυτό νερό για 1 ώρα περίπου και τον στραγγίζουμε. 2. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο λάδι σε μέτρια φωτιά, μέχρι μόλις να αρχίσουν να ροδίζουν. Προσθέτουμε τον ταραμά και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά. Βάζουμε την τομάτα και το πιπέρι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με 1 κουταλιά λάδι και το βάζουμε σε ένα μπολ σερβιρίσματος σε επάλληλες στρώσεις, ανάμεσα στις οποίες βάζουμε μίγμα από τριμμένη φρυγανιά, καρύδι και μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 32 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!