1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ανακατεύουμε κτυπώντας το αλεύρι, ώσπου το μίγμα να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε το γάλα. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. 3. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό, τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την τελική σάλτσα. Ρίχνουμε το μίγμα με το κουτάλι μέσα σε ένα πυρέξ 2,5 λίτρων. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 175οC για 20 λεπτά. 4. Ενώ το ζυμαρικό ψήνεται, ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, τα τρίμματα ψωμιού και την παρμεζάνα. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Όταν το ζυμαρικό γίνει, τη βγάζουμε από το φούρνο, βάζουμε την τελική σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 28 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Γιωργος 12-11-2007 23:47:21
Παρε στο σουπερμαρκετ τυρι gorgonzola και βαλε το σε ενα τηγανακι και λειωσε το σε σιγανη φωτια. Αν θελεις και σ¨αρεσει τριψε φρεσκια ματζουρανα φυλλα
και ριξτα ολα απο πανω.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!