Η κλασική εκδοχή της γνωστής σαλάτας, που λέγεται ότι δημιουργήθηκε από τον Σεφ Caesar Cardini στην Tijuana του Μεξικού μέσα στη δεκαετία του 1920. Η υπέροχη φωτογραφία είναι από τη φίλη μας Σαβίνα
Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ωμό κρόκο αβγού (όπως π.χ. όταν πρόκειται για εγκύους,
μικρά παιδιά ή άτομα με επισφαλή υγεία), τον αντικαθιστούμε με μια κουταλιά κοινή μαγιονέζα
από βάζο. Τα κρουτόν είναι καλό να γίνονται ακριβώς πριν το σερβίρισμα κατά το δυνατόν.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!