Σαλάτα: Κόβουμε τα αγγούρια στη μέση κατά μήκος και μετά σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ. Πλένουμε, αφαιρούμε τον πυρήνα και τους σπόρους της πιπεριάς, την κόβουμε στη μέση και μετά σε παχιές λωρίδες. Χωρίζουμε τις φέτες του κρεμμυδιού σε δακτυλίδια. Βάζουμε τα έτοιμα συστατικά σε ένα μπολ, κόβουμε σε κυβάκια τη φέτα και τη βάζουμε πάνω από τις ελιές. Ντρέσινγκ: Αναμιγνύουμε τα συστατικά σε ένα μπολ και τα κτυπάμε καλά με ένα πιρούνι ή τα βάζουμε σε βάζο με βιδωτό κάλυμμα και τα κτυπάμε καλά. Επαναλαμβάνουμε πριν σερβίρουμε. Χύνουμε το ντρέσινγκ ακριβώς πριν σερβίρουμε.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!