Η απλή αυτή μηλοσαλάτα πήρε το όνομά της από το πολυτελές ξενοδοχείο Waldorf-Astoria της Νέας Υόρκης. Εφευρέθηκε από το 1896 όχι από κάποιον chef αλλά από τον maître d'hôtel Oscar Tschirky και γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία. Όπως συχνά συμβαίνει, ακολούθησαν πολλές παραλλαγές - κάποιες με σταφίδες ή με κομματιασμένα φιστίκια. Η παρούσα χρησιμοποιεί πράσινα μήλα και κόκκινα σταφύλια ξεσποριασμένα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!