250 γρ. πεταλούδες, μακαρόνι ή άλλο κοντό ζυμαρικό
250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος
1 κονσέρβα των 450 γρ. φασόλια κόκκινα ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1/8 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
2 μέτριες ντομάτες ξεσποριασμένες και τεμαχισμένες
2 κονσέρβες των 250 γρ. καλαμπόκι στραγγισμένες
1 μικρή πράσινη πιπεριά τεμαχισμένη
1/2 φλιτζ. τυρί τσένταρ ξυσμένο
1/2 φλιτζ. πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζ. κοινό γιαούρτι άπαχο
1/2 φλιτζ. μέτρια σάλσα
1/2 φλιτζ. τορτίγιες σπασμένες
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Σε μια μέτρια χύτρα σκουραίνουμε τον κιμά και στραγγίζουμε. Προσθέτουμε τα φασόλια, το κύμινο και το τσίλι. Ζεσταίνουμε.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ζυμαρικό, το μίγμα του κρέατος, τις ντομάτες, το καλαμπόκι, την πιπεριά, το τυρί και τα κρεμμύδια.
4. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη σάλσα. Τα προσθέτουμε στο μίγμα της σαλάτας και ανακατεύουμε καλά.
5. Σερβίρουμε κρύο ή ζεστό, γαρνίροντας με τις τορτίγιες και με επί πλέον σάλσα.
Συνταγή 4 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΧΟΥ 22-10-2008 21:12:23
Λέγοντας μέτρια σάλσα, τι εννοούμε;
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!