Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ...
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙΝ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ TOMΑΤΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕΝΙΕΡ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΠΑΡΜΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...


Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ  
Παραδοσιακά, οι διατροφικές συνήθειες της Γορτυνίας διαμορφώθηκαν από το σχετικώς άγονο τοπίο της και την οικονομική ανέχεια των περισσότερων χωριών της. Στα διατροφικά προϊόντα την κύρια θέση είχαν τα κτηνοτροφικά και τυροκομικά, το μέλι και τα νόστιμα ψωμιά που παράγονταν από τα λίγα σιτηρά. Τώρα θα δούμε το κατσικάκι στη γορτυνιακή εκδοχή του, σε μια σχετικώς εύκολη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, που αξιοποιεί τα τοπικά προϊόντα.
ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΙ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)  
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ  
Ενδιαφέρουσα πρόταση για το κρέας του μοσχαριού, που αναδεικνύεται από τον συνδιασμό των αρωμάτων του μπράντυ και του βαλσάμικου.
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΡΑΣΑΤΗ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΚΩΝΙΑ  
ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ  
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΟΛΗΣ  
ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ME ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑ  
Τα μενταγιόν κόβονται από στήθος ως λεπτές φέτες, όχι πάνω από 8-10 χιλ. πάχος, αλλιώς τα πιέζουμε με τις παλάμες μας για να λεπτύνουν. Προσοχή, αν είναι παχύτερα, τα αμύγδαλα θα καούν πριν γίνει η γαλοπούλα.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.