Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΛΑΜΠΕ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ...
ΠΕΝΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
Σούπα Μινεστρόνε ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
Γέμιση γαλοπούλας με λουκάνικο...
ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...
Μελιτζάνες παπουτσάκια...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΨΙΛΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ...
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ...


Συνταγές » Κινέζικα
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΓΑΛΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ  
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΤΣΙΛΙ  
ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ  
Μπορούν να προστεθούν και άλλα λαχανικά, αν θέλουμε.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ  
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΑΥΓΟ  
Το παρόν ρύζι χρησιμοποιείται ως βάση για το σερβίρισμα κινέζικων πιάτων, με τα φαγητά των οποίων αναμιγνύεται.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΙΤΣΙΣ  
Μαριναρισμένο χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα μαγειρεμένο με γλυκά φρούτα λίτσις.
«ΠΑΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ  
Τα κοντόχοντρα αυτά ανθάκια του κουνουπιδιού με την πικάντικη κάλυψη δίνουν ένα κατάλληλο σνακ για πολλές και διάφορες περιστάσεις. ΧΡΟΝΟΣ: Ετοιμασία 15 λεπτά, μαγείρεμα 20 λεπτά. ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ από μόνα τους με ποτά, ως παράπλευρο πιάτο σχεδόν με οτιδήποτε ή ως ορεκτικό με ράιτα από καρότα και φιστίκια. ΚΑΤΑΨΥΞΗ: Κατάλληλο. Πρώτα αποψύχεται τελείως και μετά ζεσταίνεται σε προθερμασμένο γκριλ με μέτρια θερμοκρασία για 6-8 λεπτά, τα γυρίζουμε μια φορά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν βάζουμε παραπάνω από μια πρέζα σόδα, αλλιώς η γεύση και η εμφάνιση θα χαλάσουν.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ  
Κατά το Larousse Gastronomique, το κουνουπίδι προέρχεται από την Ανατολή και είναι γνωστό στην Ιταλία από τον 16ο αιώνα. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στην Κίνα λέγεται ότι το κουνουπίδι έχει ευρωπαϊκή προέλευση και εισήχθη στην Κίνα κατά τον 17ο αιώνα! Ίσως ο Μάρκο Πόλο να έχει κάποια σχέση με τη σύγχυση αυτή. Σε κάθε περίπτωση το κουνουπίδι ως λαχανικό χαίρει μεγάλης υπόληψης στην Κίνα, όπου καλλιεργείται ευρύτατα, σε αντίθεση με την πορφυρή του ποικιλία, το μπρόκολο, που είναι λιγότερο δημοφιλές.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.