1. Σε ένα τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το τσίλι σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και να ροδίσει.
2. Προσθέτουμε την πάστα γαρίδας και την λιώνουμε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού.
3. Τηγανίζουμε για 1 λεπτό περίπου.
4. Βάζουμε πιπέρι και μετά το κουνουπίδι, αναδεύοντας συνεχώς το μίγμα μέχρι το κουνουπίδι να αναμιχθεί καλά με το τηγανητό κρεμμύδι και το τσίλι.
5. Ραντίζουμε με το καυτό νερό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 10 ακόμη λεπτά.
*Από ασιατικό παντοπωλείο.
Συνταγή 11 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!