Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά αφήνουμε το λάδι να κάψει. Ύστερα ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε διάφορα σχήματα -όχι πολύ μικρά- και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να ροδίσουν. Στο μεταξύ, έχουμε βράσει τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμα, τα τοποθετούμε στο τηγάνι μαζί με τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το κρασί, αφήνουμε για πέντε λεπτά να πάρουν το άρωμα του κρασιού και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε εάν θέλουμε λίγη κρέμα γάλακτος. Τα μακαρόνια σερβίρονται ζεστά και για όσους το επιθυμούν με λίγη παρμεζάνα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!