1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε στο λάδι και το βούτυρο τα ασκαλόνια και το σκόρδο για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και σοτάρουμε για ½ λεπτό. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη βότκα, το βερμούτ, τον χυμό λάιμ, τον τοματοπολτό, το λευκό πιπέρι, τον τριμμένο κόλιαντρο και το αλάτι. Ανεβάζουμε τη φωτιά και περιμένουμε να πήξει κατά τι, ανακατεύοντας συχνά, για περίπου 3 λεπτά. 2. Προσθέτουμε την πιπεριά και συνεχίζουμε το σιγοβράσιμο για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου. Όταν φθάσει στην επιθυμητή υφή, προσθέτουμε τον φρέσκο κόλιαντρο και τον μαϊντανό και μετά την παρμεζάνα και σιγοβράζουμε για 1 περίπου λεπτό ακόμη. Διατηρούμε το μίγμα ζεστό μέχρι να σερβίρουμε. 3. Σερβίρουμε ρίχνοντας πάνω στο ζυμαρικό τη σάλτσα, την παρμεζάνα, τις ελιές και από 1 μίσχο φρέσκου κόλιαντρου σε κάθε πιάτο.
Συνταγή 238 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!