300 γρ. κριθαράκι
1/3 φλιτζ. τομάτες λιαστές με στραγγισμένο το λάδι τους
5 κουταλιές ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
1/4 φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελιές Καλαμών κομμένες (ή άλλες μαύρες ελιές άλμης).
1 φλιτζ. ραδίκι ψιλοκομμένο (περίπου 1 κεφαλάκι)
1/2 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
1/2 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος
1/2 φλιτζ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΝΤΟΥΡΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN ...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΙΝΔΙΩΝ ...
Μακαρονάδα με τόνο ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
Μακαρονάκι κοφτό με δέκα μυρωδικά ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
Κοτόπουλο Κοκκινιστό ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
Γαρίδες βραστές ...
Παγωτό βερίκοκο ...
ΠΑΓΩΤΟ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ (Pork Chow Mein) ...
Ρολάκια από μοσχάρι ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 49 από 57  Επόμενη

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

300 γρ. κριθαράκι
1/3 φλιτζ. τομάτες λιαστές με στραγγισμένο το λάδι τους
5 κουταλιές ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
1/4 φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελιές Καλαμών κομμένες (ή άλλες μαύρες ελιές άλμης).
1 φλιτζ. ραδίκι ψιλοκομμένο (περίπου 1 κεφαλάκι)
1/2 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
1/2 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος
1/2 φλιτζ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε καλά το κριθαράκι και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Προσθέτουμε τις λιαστές τομάτες, το ελαιόλαδο, το ξύδι και τις ελιές και τα αναμιγνύουμε καλά. Το αφήνουμε να κρυώσει. (Μπορεί να ετοιμαστεί και μέχρι 6 ώρες πριν. Το σκεπάζουμε και το παγώνουμε. Το επαναφέρουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν συνεχίσουμε.)
3. Αναμιγνύουμε το ραδίκι, τα κουκουνάρια, το βασιλικό, την παρμεζάνα και το σκόρδο με το μίγμα από το κριθαράκι. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 49 από 57  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.