4-6 φέτες ξιφία ή από άλλο λευκό, σφιχτό ψάρι (περίπου 170 γρ. η κάθε φέτα)
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
1-1,5 φλιτζ. (250-375 ml) τυρί ροκφόρ ή άλλο μπλε τυρί κομματιασμένο
φέτες λεμονιού για γαρνίρισμα
4-6 φέτες ξιφία ή από άλλο λευκό, σφιχτό ψάρι (περίπου 170 γρ. η κάθε φέτα)
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
1-1,5 φλιτζ. (250-375 ml) τυρί ροκφόρ ή άλλο μπλε τυρί κομματιασμένο
φέτες λεμονιού για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και ψήνουμε από τη μια πλευρά στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο γκριλ μέχρι να ασπρίσει και να σφίξει, περίπου για 3 λεπτά. Γυρίζουμε τις φέτες, ρίχνουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε μέχρι το τυρί να λιώσει και το ψάρι να γίνει, για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε με τις φέτες λεμονιού.
Συνταγή 1 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!