1. Τρίβουμε το παπάκι μέσα κι έξω με αλάτι, το γεμίζουμε με τα κρεμμύδια και δένουμε μαζί τα πόδια. Το τοποθετούμε σε σχάρα πάνω σε ταψί. Αναμιγνύουμε το βραστό νερό με το μέλι και το χύνουμε πάνω από το παπάκι, αφήνοντας το νερό να τρέξει μέσα στο ταψί (το παπάκι δεν πρέπει να βρίσκεται μέσα στο νερό, αλλά στη σχάρα από πάνω.) Ψήνουμε στο φούρνο στους 175 C για 1 ώρα. Τρυπάμε το δέρμα για να στραγγίξει το υπερβολικό λίπος. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι το παπάκι να γίνει βαθύ σκούρο και οι χυμοί να τρέχουν καθαροί, για 1-1,25 ώρες ακόμη. Το βγάζουμε από τον φούρνο.
2. Αυξάνουμε την θερμοκρασία του φούρνου στους 200 C. Τρίβουμε το παπάκι με πικάντικη σος πάπιας, το επαναφέρουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 5 λεπτά. Αν θέλουμε, χρησιμοποιούμε την υπόλοιπη σος σαν ντιπ για το κρέας. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και φέτες μανταρινιού.
Συνταγή 7 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!