1. Κόβουμε το τόφου σε κύβους του 1,5 εκ.
2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε γουόκ, βάζουμε το σκόρδο, μαγειρεύουμε για ½ λεπτό, το βγάζουμε και το πετάμε. Προσθέτουμε το τόφου στο γουόκ κατά παρτίδες, το τηγανίζουμε-αναδεύοντας σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσει και το βγάζουμε από το γουόκ.
3. Προσθέτουμε τα φασολάκια και το καρότο και τηγανίζουμε-αναδεύοντας, μέχρι τα λαχανικά να γίνουν σχεδόν τρυφερά. Προσθέτουμε τα μπρόκολα, το σέλερι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις διάφορες σος, τον ντοματοπολτό, τη ζάχαρη, το ξύδι και το μπαχαρικό και τηγανίζουμε-αναδεύοντας για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το τόφου με το διαλυμένο κορνφλάουρ και τηγανίζουμε-αναδεύοντας, ώσπου η σάλτσα να βράσει να γίνει ελαφρά παχύρρευστη.
4. Σερβίρουμε αμέσως (δεν διατηρείται στο ψυγείο.)
Για να ξεροτηγανιστεί το τόφου το λάδι πρέπει να είναι αρκετά καυτό. Επίσης μπορεί να διπλοτηγανιστεί. Πρώτα όλους τους κύβους μαζί, τους κρυώνουμε και τους ξανατηγανίζουμε.
Συνταγή 8 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!