Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες χωρίς να αφαιρέσουμε το κέλυφος. Βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά (σκόρδο, μαϊντανό, κρεμμύδι, ντομάτες, λάδι, αλάτι, πιπέρι και κανέλλα), εκτός από τις γαρίδες και προσθέτουμε ένα (1) ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν άλλα 15 λεπτά (μέχρι να δέσει η σάλτσα). Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σουρώνουμε και τα καίμε με φρέσκο βούτυρο. Προσθέτουμε τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Τα σερβίρουμε σε μεγάλη πήλινη σουπιέρα. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και από πάνω γαρνίρουμε με τις γαρίδες. ...
Υγιεινές συνήθειες: Αναμφίβολα η φαντασία και η διάθεση, συνδυαζόμενες με την κατάλληλη εμπειρία, μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία γευσιγνωστικών αριστουργημάτων, σε καμιά όμως περίπτωση δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η γευστική απόλαυση δεν πρέπει να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας. Και αρνητική συνέπεια δεν είναι μόνο η αύξηση του σωματικού βάρους... Περισσότερα...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ
Ο Etienne Marchand, από τους πρώτους Ευρωπαίους που έφθασαν στην Πολυνησία, περιγράφει στο ημερολόγι
Περισσότερα...
Το Carne Mechada, από τη Βενεζουέλα, είναι ένα αργομαγειρεμένο, γευστικό και τρυφερό πιάτο μοσχαριού που πηγαίνει καλά με ρύζι και λαχανικά στο πλάι ή ως γέμιση σε πιπεριές, τορτίγιας ή σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!