Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Χοιρινό Φρικασέ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΡΧΑΤ (Luohan Daxia) ...
Κορνφρίτερς ...
Κοτόπουλο Λεμονάτο ...
Χοιρινό με Πράσα ...
ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
Μουσακάς με μελιτζάνες ...
Σαλιγκάρια Μπουμπουριστά ...
Κότα με μακαρόνια στο φούρνο ...


Τι Θα Απολαυσουμε Σημερα;

Γαριδομακαρονάδα

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες χωρίς να αφαιρέσουμε το κέλυφος. Βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά (σκόρδο, μαϊντανό, κρεμμύδι, ντομάτες, λάδι, αλάτι, πιπέρι και κανέλλα), εκτός από τις γαρίδες και προσθέτουμε ένα (1) ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν άλλα 15 λεπτά (μέχρι να δέσει η σάλτσα). Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σουρώνουμε και τα καίμε με φρέσκο βούτυρο. Προσθέτουμε τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Τα σερβίρουμε σε μεγάλη πήλινη σουπιέρα. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και από πάνω γαρνίρουμε με τις γαρίδες. ...


 
O chef Προσπερος Συμβουλευει
Υγιεινές συνήθειες: Αναμφίβολα η φαντασία και η διάθεση, συνδυαζόμενες με την κατάλληλη εμπειρία, μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία γευσιγνωστικών αριστουργημάτων, σε καμιά όμως περίπτωση δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η γευστική απόλαυση δεν πρέπει να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας. Και αρνητική συνέπεια δεν είναι μόνο η αύξηση του σωματικού βάρους...
Περισσότερα...


Οι αγαπημενες μας συνταγες   Σχολια RSS feeds RSS feed
Γλυκό Αλεξάντρας
Περισσότερα...

ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ
Ο Etienne Marchand, από τους πρώτους Ευρωπαίους που έφθασαν στην Πολυνησία, περιγράφει στο ημερολόγι Περισσότερα...

ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Περισσότερα...

ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ
Περισσότερα...

ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Η υπέροχη φωτογραφία είναι από τον φίλο μας Μωυσή Περισσότερα...

 
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συν...(από Maria)
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ Περισσότερα...

 

Τι Νεες Γευσεις Υπαρχουν;RSS feeds RSS feed Νεων Συνταγων
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)   06/11/2009
Το Carne Mechada, από τη Βενεζουέλα, είναι ένα αργομαγειρεμένο, γευστικό και τρυφερό πιάτο μοσχαριού που πηγαίνει καλά με ρύζι και λαχανικά στο πλάι ή ως γέμιση σε πιπεριές, τορτίγιας ή σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ   06/11/2009
ΝΤΙΠ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ   06/11/2009
ΜΟΥΣ ΣΥΚΟ   05/11/2009
Εκλεπτυσμένη γεύση σε... ημιφθινοπωρινή εκδοχή
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ   05/11/2009
ΡΥΖΟΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗΣ   05/11/2009

 

ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.