250 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες 25 γρ. βούτυρο 2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 125 γρ. μανιτάρια στρογγυλά κομμένα στη μέση 375 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες μήκους 5 εκ. 75 γρ. προσούτο Πάρμας σχισμένο σε κομμάτια 200 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά 75 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο φρέσκος βασιλικός για γαρνίρισμα.
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Λιώνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια για 6-8 λεπτά ανακατεύοντας που και που. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το προσούτο, την κρέμα, την παρμεζάνα και πιπέρι κατά τη γεύση. Τα ζεσταίνουμε καλά, τα μεταφέρουμε σε μια ζεσταμένη πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρουμε με το βασιλικό. 4. Σερβίρουμε αμέσως με μια σαλάτα λαχανικών ανάμικτη.
Συνταγή 59 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!