2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη)
1 πόδι μοσχαρίσιο
1 ολόκληρο μήλο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά και σπάζουμε το πόδι σε 4 κομμάτια. Τα βράζουμε όλα μαζί με νερό και ξαφρίζουμε.
2. Όταν μισοβράσουν τα ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε ένα ολόκληρο μήλο με το φλούδι και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνουν όλα πολτός.
3. Σερβίρεται με ξύδι ή σκορδοστούμπι (σκόρδο λιωμένο σε ξύδι).
Συνταγή 128 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΤ 26-10-2008 06:52:54
ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!
ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΜΕΣΑ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!