1 μεγάλο λουκάνικο Πηλίου ψιλοκομμένο
10 μικρές πιπεριές (Πηλίου κατά προτίμηση)
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά και το τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές, ξαναρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Συνταγή 127 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Φανή 18-11-2008 07:21:44
Μπράβο.Ωραίο το σπετζοφάι και εύκολο.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!