1. Κόβετε τις άκρες των αντίβ (λευκό, συμπαγές αντίδι με κιτρινοπράσινες άκρες, υπάρχει και με κόκκινες) και τυλίγετε με το χοιρομέρι. 2. Τοποθετείτε σ' ένα ταψί τη μία δίπλα στην άλλη και περιχύνετε με το κρασί. Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά. 3. Στο μεταξύ φτιάχνετε ένα αλευρόγαλο (μπεσαμέλ) με το βούτυρο, το αλεύρι και το γάλα. Αλατοπιπερώστε, βάλτε λίγο μπαχάρι τριμμένο και ενσωματώστε την κρέμα γάλακτος και το μισό τυρί. 4. Περιχύστε τις τυλιγμένες αντίβ με το αλευρόγαλο και αφού πασπαλίσετε με το υπόλοιπο τυρί ξαναφουρνίστε σε πιο δυνατό φούρνο. 5. Σερβίρεται και σκέτο με βραστές πατάτες.
Συνταγή 126 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!