1. Βράζουμε 500 ml.νερό με το κρασί, τα δαφνόφυλλα, το σέλερι, το ματσάκι μαϊντανό, λίγο αλάτι και το μισό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες. Το αφήνουμε να κοχλάσει και βράζουμε το εκεί το ψάρι. 2. Στραγγίζουμε το ψάρι από τη σούπα (το κρατάμε χωριστά) και το περνάμε από σίτα αφού αφαιρέσουμε τα κόκαλα. 3. Περνάμε από σίτα και τη σούπα, τη διαλύουμε με 500 ml.νερό ή περισσότερο και βράζουμε εκεί το ζυμαρικό. 4. Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το υπόλοιπο κρεμμύδι και το σκόρδο, τα ροδίζουμε στο ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα (αργότερα θα βάλουμε εκεί το ζυμαρικό). Μόλις το μίγμα πάρει χρώμα, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας δια λυμένο σε 1 κουταλιά από τη σάλτσα που βράζει και αφήνουμε να γίνει παχύρρευστη. Προσθέτουμε τότε το κρέας ψαριού και λίγο πιπέρι και αφήνουμε να μειωθεί και πάλι. 5. Μόλις το ζυμαρικό είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στη σάλτσα ψαριού και μετά από λίγο κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε από πάνω τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνταγή 397 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!