2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζ κτυπητή ή παχιά κρέμα
2 κονσέρβες (450 γρ συνολικά) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του)
3/4 φλιτζ μαγιονέζα
1/4 φλιτζ χυμός λεμονιού
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε μήκη των 10 εκ.
2 κουταλάκια άνηθο φρέσκο
1 κουταλάκι αλάτι
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
1/2 μέτριο αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο στα τέσσερα
λίγο πιπέρι καγιέν

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (PASTA DIABLO) ...
ΣΠΕΤΣΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΟΝΤΙΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΕΣΤΟ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ...
Μακαρόνια με γαρίδες σε σάλτσα τομάτας ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...
Μακαρονάδα του Ψαρά ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Σικελία) ...
...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ SHASHLIC ...
ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ...
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΥΚΙΑ ...
ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ...
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ...
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΨΑΡΙΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΡΥΖΟΦΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΓΙΑΒΑΝΕΖΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 398 από 422  Επόμενη

0 ψήφοι




 

Υλικά

2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζ κτυπητή ή παχιά κρέμα
2 κονσέρβες (450 γρ συνολικά) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του)
3/4 φλιτζ μαγιονέζα
1/4 φλιτζ χυμός λεμονιού
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε μήκη των 10 εκ.
2 κουταλάκια άνηθο φρέσκο
1 κουταλάκι αλάτι
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
1/2 μέτριο αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο στα τέσσερα
λίγο πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση
1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζελατίνη πάνω στο υγρό του σολομού μαζί με αρκετό νερό ώστε το σύνολο να είναι 1 φλιτζ. Το αφήνουμε για 1 λεπτό. Το ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζελατίνη, περίπου για 5 λεπτά.
2. Βάζουμε στο μπλέντερ το διάλυμα ζελατίνης, τα λαχανικά, την κρέμα, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού και τα λιώνουμε στη μεγάλη ταχύτητα. Προσθέτουμε το σολομό, το άνηθο και το αλάτι και τα λιώνουμε μαζί. Χύνουμε το μίγμα σε μια φόρμα ή μπολ των 5,5 φλιτζ μέχρι να σφίξουν.

Προηγούμενη Συνταγή 398 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.