350 γρ. σπαγγέτι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά λάδι 1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο 1 κονσέρβα τόνου σε νερό 1 κουταλιά κάπαρη αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και λιώνουμε το σκόρδο. Τα σοτάρουμε ελαφρά στο λάδι. Προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τις τομάτες, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι, την κάπαρη στο τέλος. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα ή κρέμα. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 282 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!