6 μεγάλα αβγά σφιχτοβρασμένα, κρυωμένα και καθαρισμένα
1,5 κουταλιά μαγιονέζα
1,5 κουταλιά γιαούρτι
1,5 κουταλάκι σκόνη κάρι
1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο ή σκόνη Cajun
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή ένα κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι καυτερή τσίλι σος
Για το γαρνίρισμα: Φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανός ψιλοκομμένος

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
Σαλάτα ζυμαρικού με κάρι ...
Λιγκουίνια με χτένια και τομάτες ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ (Η ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ) ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΚΑΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
Αρνί με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ NOODLES (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΣΠΑΓΓΕΤΙ PRIMAVERA ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ...
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΡΕΤΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
"ΤΣΙΜΠΗΤΟ" ΖΥΜΑΡΙΚΟ (Csipetke) ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΖΟΥN ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 14 από 30  Επόμενη

ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΡΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

6 μεγάλα αβγά σφιχτοβρασμένα, κρυωμένα και καθαρισμένα
1,5 κουταλιά μαγιονέζα
1,5 κουταλιά γιαούρτι
1,5 κουταλάκι σκόνη κάρι
1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο ή σκόνη Cajun
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή ένα κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι καυτερή τσίλι σος
Για το γαρνίρισμα: Φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους.
2. Βάζουμε τους κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
3. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα είτε με το κουταλάκι είτε με σάκο γεμίσματος και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι 6 ώρες σκεπασμένα.
4. Τα γαρνίρουμε πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 14 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.