Η συνταγή σχεδιάστηκε για σφιχτό λευκό ψάρι, μπορούμε όμως να αντικαταστήσουμε τον ζωμό ψαριού με σάλτσα ντομάτας ή, για παχύτερη σάλτσα, με ντοματοπολτό διαλυμένο όσο χρειάζεται σε νερό, ή απλά βάζουμε 1 φλιτζ. νερό αντί για ζωμό. Άλλη παραλλαγή, για πιο κρεμώδη σάλτσα, είναι να προσθέσουμε παχιά κρέμα.
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μάραθο στο ελαιόλαδο μέχρι να χρυσίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τη Σαμπούκα, τις ντομάτες, τον ζωμό ψαριού και το Ταμπάσκο. Αφήνουμε το μίγμα να πάρει ελαφριά βράση. Σιγοβράζουμε απαλά για περίπου 20 λεπτά καθώς μαλακώνουν τα λαχανικά.
2. Λιώνουμε τη σάλτσα στο μπλέντερ και τη βάζουμε στην άκρη.
3. Λίγο πριν σερβίρουμε, αναθερμαίνουμε τη σάλτσα, βάζουμε αλάτι κατά τη γεύση και περισσότερο Ταμπάσκο, αν θέλουμε.
Συνταγή 1 από 5
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!