1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα αναμιγνύουμε το μαϊντανό, το βασιλικό, τα τσάϊβς, το φραγκομαϊντανό, το εστραγκόν, το φασκόμηλο, τη ρίγανη, τη μαντζουράνα, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τις νιφάδες πιπεριού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε απαλά με ένα ξύλινο κουτάλι, μέχρι τα μυρωδικά να πάρουν ένα ζωηρό πράσινο χρώμα, απελευθερώνοντας την ευωδία τους, περίπου για 2-3 λεπτά. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, αφήνοντας και λίγο υγρό, και το βάζουμε σε ένα ζεσταμένο μπολ σερβιρίσματος. Χύνουμε το μίγμα των μυρωδικών πάνω στο ζυμαρικό βάζοντας και αλάτι, αν θέλουμε, και χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί παρμεζάνα, αν θέλουμε.
Συνταγή 301 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΣΠΑ 31-10-2009 18:18:53
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ.ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!