1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα μανιτάρια, τις ντομάτες και το κρεμμυδάκι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί (ή το ζωμό) και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ξεκολλήσει η ξεροτηγανισμένη τροφή, που μπορεί να έχει μείνει στον πάτο της κατσαρόλας. Μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά. Προσθέτουμε τα τσίλι, το μαϊντανό και το βασιλικό και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. 3. Βάζουμε αλάτι και τους πιπερόσπορους κατά τη γεύση. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω παρμεζάνα.
Συνταγή 394 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!