400 γρ μακαρόνια με τρύπα 200 γρ ταραμά 150 γρ λάδι 1 φλιτζάνι γαλέτα τριμμένη 200 γρ καρύδια ψιλοτριμμένα 1 μικρό κουτί τοματάκια ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φύλλο δάφνη 1 κομματάκι γαρύφαλλο και 1 κομματάκι κανέλλα μια πρέζα ζάχαρη 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ξαρμυρίζουμε τον ταραμά σε ζεστό νερό από την προηγουμένη. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι. Προσθέτουμε τον ταραμά και αφού καβουρδιστεί, ρίχνουμε τα ντοματάκια. Προσθέτουμε αμέσως τη δάφνη, τα μπαχαρικά, το σκόρδο, τη ζάχαρη κι αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα, οπότε τη βγάζουμε από τη φωτιά και τη πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, απλώνουμε μια στρώση σε μια πιατέλα, πασπαλίζουμε με γαλέτα και καρύδια και βάζουμε μια στρώση σάλτσας, αφού αφαιρέσουμε την κανέλλα, τα δαφνόφυλλα και τα γαρύφαλλα. Συνεχίζουμε με δεύτερη στρώση κοκ. μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Συνταγή 395 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!