Σε μια χύτρα σοτάρουμε το σκόρδο και τις ντομάτες σε καυτό λάδι μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το προσούτο, το πιπέρι και τη ρίγανη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι τα συστατικά να αναμιχθούν, για 2-3 λεπτά περίπου. Αναμιγνύουμε με τα σπαγγέτι και ρίχνουμε απάνω τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με παρμεζάνα.
Συνταγή 10 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!