500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες μικρά κόκκινα τσίλι κατά τη γεύση 30 γρ. μανιτάρια πορσίνι ξηρά ξηρό λευκό κρασί 1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη τυρί πεκορίνο φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι τα τριμμένα λουκάνικα μαζί με τον κιμά, το κρεμμύδι, τα τσίλι και τα ξηρά μανιτάρια. Μόλις ροδίσουν καλά, τα σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι και σιγοβράζουμε. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα. Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 9 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!