1. Ξακρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
2. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε ανακατεύοντας τα κολοκυθάκια. Κομματιάζουμε τον κύβο και τον ρίχνουμε από πάνω, βάζουμε λίγο πιπέρι, ανακατεύουμε απαλά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φλόγα για ½ ώρα.
3. Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε τα καρύδια ή τα καρύδια. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας απαλά 5 λεπτά πριν τα κολοκυθάκια να είναι έτοιμα.
Συνταγή 6 από 33
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!