6 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 κουταλάκι σέρι
180γρ μαγειρεμένο σπανάκι
1 φλιτζάνι ντρέσινγκ μυρωδικών
1 κουταλιά γιαούρτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γαλλική μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Ψαροσαλάτα με βίδες ...
ΣΠΕΤΣΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ...
Μακαρονάδα του βοσκού ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) ...
ΓΑΡΙΔΕΣ CAJUN ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΤΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ (Κίνα) ...
ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ...
Χοιρινές Μπριζόλες Κρασάτες ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΣΑΡΓΟΙ - ΤΟΥΡΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΠΕΝΕΤΕΣ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ...
Σάλτσα σπαγγέτι με γαρίδες και κοτόπουλο ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
Παγωτό Καϊμάκι ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
...
Σπαγγέτι με αχινούς ...
ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ...
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ TOMΑΤΑ ...
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ...
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ...
Μακαρονάδα με χταποδάκι κοκκινιστό ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 23 από 30  Επόμενη

ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ 1 ψήφοι




 
Η συνταγή του ντρέσινγκ μυρωδικών. ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Κοινό σε όλες της χώρες της Μέσης Ανατολής. 1 φλιτζάνι γιαούρτι 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά χυμός λεμονιού 1 κουταλιά τριμμένο ραπάνι (horseradish) 1/2 κουταλάκι αλάτι 6 φύλλα σέλερι ψιλοκομμένα 1/2 κουταλιά τσάϊβς κομμένα 1 κουταλιά χυμός πορτοκαλιού 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι (πάπρικα) 1 κουταλιά μέντα ψιλοκομμένη Κτυπάμε μερικές φορές το γιαούρτι και προσθέτουμε τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά. Κτυπάμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Υλικά

6 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 κουταλάκι σέρι
180γρ μαγειρεμένο σπανάκι
1 φλιτζάνι ντρέσινγκ μυρωδικών
1 κουταλιά γιαούρτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γαλλική μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι, το σέρι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και και τα βάζουμε πάνω σε ένα στρώμα από σπανάκι και προσθέτουμε το ντρέσινγκ μυρωδικών. Παγώνουμε για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 23 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.