6 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 κουταλάκι σέρι
180γρ μαγειρεμένο σπανάκι
1 φλιτζάνι ντρέσινγκ μυρωδικών
1 κουταλιά γιαούρτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γαλλική μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
...
ΦΙΛΕΤΟ ΠΙΠΕΡΑΤΟ (Steak Au Poivre)...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ...
MΑΚΑΡΟΝΙ JAMBALAYA ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
Μελιτζανοσαλάτα...
Μακαρονάκι με σουπιές και σπανάκι ...
Ντολμάδες - Λαχανοντολμάδες...
ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΟΤΑΣ ...
ΠΑΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΒΟΤΚΑ...
Γαλέος με πιπεριές ...
Τυροκαυτερή Θρακιώτικη ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑΓΙΟΛΑ ...
Μακαρόνια με Σάλτσα Ντομάτα ...
Σουφλέ με αλλαντικά, τυρί & Μανιτάρια ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
Αμύγδαλα καβουρδισμένα ...
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ SINIGANG ...
Madras Curry...
Μακαρονάκι κοφτό με δέκα μυρωδικά ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 23 από 30  Επόμενη

ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ 1 ψήφοι




 
Η συνταγή του ντρέσινγκ μυρωδικών. ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Κοινό σε όλες της χώρες της Μέσης Ανατολής. 1 φλιτζάνι γιαούρτι 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά χυμός λεμονιού 1 κουταλιά τριμμένο ραπάνι (horseradish) 1/2 κουταλάκι αλάτι 6 φύλλα σέλερι ψιλοκομμένα 1/2 κουταλιά τσάϊβς κομμένα 1 κουταλιά χυμός πορτοκαλιού 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι (πάπρικα) 1 κουταλιά μέντα ψιλοκομμένη Κτυπάμε μερικές φορές το γιαούρτι και προσθέτουμε τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά. Κτυπάμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Υλικά

6 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 κουταλάκι σέρι
180γρ μαγειρεμένο σπανάκι
1 φλιτζάνι ντρέσινγκ μυρωδικών
1 κουταλιά γιαούρτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γαλλική μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι, το σέρι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και και τα βάζουμε πάνω σε ένα στρώμα από σπανάκι και προσθέτουμε το ντρέσινγκ μυρωδικών. Παγώνουμε για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 23 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.