14 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος (πετάμε τους κρόκους) 450 γρ. λευκά φασόλια από κονσέρβα ξεπλυμένα και στραγγισμένα 1/4 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι 1 κουταλιά μουστάρδα Dijon 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κουταλιά κόκκινο χαβιάρι (ή ταραμά)
14 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος (πετάμε τους κρόκους) 450 γρ. λευκά φασόλια από κονσέρβα ξεπλυμένα και στραγγισμένα 1/4 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι 1 κουταλιά μουστάρδα Dijon 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κουταλιά κόκκινο χαβιάρι (ή ταραμά)
Εκτέλεση
Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φασόλια, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Βάζουμε το μίγμα στα ασπράδια και ρίχνουμε από πάνω το χαβιάρι.
Συνταγή 22 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!