Περιχύνουμε με το λεμόνι τα φιλέτα ψαριού και τα γυρίζουμε για να μαριναριστούν και από τις δυο μεριές. Τα αφήνουμε στο λεμόνι για 1-2 ώρες στο ψυγείο, σε βαθιά πιατέλα που να γέρνει προς τη μια μεριά, ώστε να μπορέσουμε να πετάξουμε το υγρό που θα μαζευτεί. Βάζουμε στο μπλέντερ το κόλιανδρο, τις πιπεριές, το σκόρδο, το αλάτι και το παξιμάδι και τα δουλεύουμε για να γίνουν πολτός. Αδειάζουμε τον πολτό σε βαθύ πιάτο. Σε άλλο βαθύ πιάτο ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον κρόκο και με λίγο αλάτι. Βάζουμε το τηγάνι με μπόλικο λάδι να κάψει καλά. Βουτάμε το κάθε φιλέτο ψαριού στο γιαούρτι, κατόπιν στο μείγμα κόλιανδρου, ώστε να καλυφθεί κι από τις δυο μεριές. Τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά και σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά, με βραστές πατάτες.
Συνταγή 26 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!