1,8 - 2 κιλά ολόκληρο ψάρι με λευκή σάρκα, καθαρισμένο Για τη μαρινάδα: 125 ml άσπρο κρασί 125 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη 1 κουταλάκι πάπρικα 10 ml σάλτσα Worcester 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3,5 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά άνηθος κομμένος
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα ταψί και το σκεπάζουμε με τη μαρινάδα, φροντίζοντας να καλυφθούν όλα τα σημεία. Το αφήνουμε στο ψυγείο γύρω στις 2 ώρες. 2. Λαδώνουμε τη σχάρα και ψήνουμε το ψάρι σε χαμηλή φωτιά, περίπου για 45 λεπτά, γυρνώντας το τακτικά και βρέχοντας κάθε τόσο με τη μαρινάδα. 3. Σερβίρουμε με μανιτάρια στη σχάρα.
Συνταγή 27 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!