1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή πήλινο σκεύος ζεσταίνουμε το λάδι και μαγειρεύουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσει. 2. Προσθέτουμε το νερό, το κρασί, την κρεμμυδόσουπα, το μαϊντανό και το θυμάρι και τα αναμιγνύουμε καλά. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ντομάτες, αφήνουμε να πάρει βράση και το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τον αστακό και το ψάρι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα όστρακα και σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι αυτά να ανοίξουν. (ΠΕΤΑΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ). 4. Σερβίρουμε αν θέλουμε με ψωμί ή ψωμάκια.
Συνταγή 21 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Takis M. 15-02-2009 03:24:10
Είναι ένα απολαυστικό φαγητό, που προσφέρει ωραία και απαλή γεύση σε συνδιασμό με πλούσιες θρεπτικέ ουσίες..
nefeli 30-05-2008 21:49:42
πολύ ωραίο φαίνεται, θα το δοκιμάσω σήμερα....
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!