1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν. 2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, την κουρκούμη, τη σκόνη τσίλι, το κόλιαντρο και το κύμινο. Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε 1 κουταλιά νερό περίπου για να μην κολλήσουν τα μπαχαρικά στον πάτο του τηγανιού. Μόλις το νερό στεγνώσει, προσθέτουμε ακόμη λίγο. Συνεχίζουμε μέχρι να τηγανιστούν τα μπαχαρικά περίπου για 5 λεπτά. 3. Προσθέτουμε το αλάτι και τον τοματοπολτό, αναμιγνύουμε καλά και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να αναμιχθούν καλά. 4. Ρίχνουμε από πάνω περίπου 2 κουταλιές νερό και σκεπάζουμε το τηγάνι. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. 5. Το τελειωμένο πιάτο πρέπει να έχει λίγη σάλτσα, που όμως να μην είναι λεπτόρρευστη. Αν φαίνεται λίγο λεπτόρρευστη, αφαιρούμε το σκέπασμα και αφήνουμε το υγρό να εξατμιστεί μέχρι η σάλτσα να γίνει αρκετά παχύρρευστη.
Συνταγή 40 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!