1 κιλό χοιρινό
1 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 μαρούλια ψιλοκομμένα
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι φύλλα σέλινου
1/2 ματσάκι άνηθο
αλάτι και πιπέρι
3 αυγά
1 λεμόνι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΡΧΑΤ (Luohan Daxia) ...
Κορνφρίτερς ...
Κοτόπουλο Λεμονάτο ...
Χοιρινό με Πράσα ...
ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
Μουσακάς με μελιτζάνες ...
Σαλιγκάρια Μπουμπουριστά ...
Κότα με μακαρόνια στο φούρνο ...
Μοσχάρι με Λαχανικά ...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ ...
Χοιρινό με Σέλινο ...
Κοτόπουλο α λα Γκρέκο ...
Μπεκρή Μεζέ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 134 από 170  Επόμενη

Χοιρινό Φρικασέ 7 ψήφοι




 

Υλικά
1 κιλό χοιρινό
1 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 μαρούλια ψιλοκομμένα
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι φύλλα σέλινου
1/2 ματσάκι άνηθο
αλάτι και πιπέρι
3 αυγά
1 λεμόνι

Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μερίδες
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
-Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό, το σέλινο, το μαρούλι και τον άνηθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου
-Μόλις είναι έτοιμα κλείνουμε τη φωτιά και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο
-Χωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια
-Στύβετε το λεμόνι
-Χτυπάτε τους κρόκους
-Χτυπάτε τ΄ ασπράδια σε μαλακή μαρέγκα
-Ρίχνετε τους κρόκους στην μαρέγκα
-Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού
-Προσθέτετε λίγο λίγο το ζουμί από την κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς να μην κόψει το αυγό
-Γυρίζετε το μίγμα στην κατσαρόλα-Κουνάτε την κατσαρόλα να πάει το αυγολέμονο παντού.

Προηγούμενη Συνταγή 134 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Βαγγέλης 03-11-2009 21:25:32

Υπέροχο!!! Μπράβο ρε παιδιά, Δε μπορειτε να φανταστείτε ποσο δυσκολο ειναι το μαγειρεμα για εναν 26χρονο εργένη που δουλευει σχεδον ολη μερα... αλλα με τη βοήθειά σας εχω γινει "σεφ" απο χασάπης που ειμαι...

stefanis 22-02-2009 17:47:50

mparavo to site sas einai poli kalo..............................................................................................mpravo sas.................................sinxaritiria........

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.