1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε κύβους 1/2 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/3 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας 1/3 κουταλάκι βασιλικός ξηρός (ή 2/3 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος) 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 δαφνόφυλλο 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 120 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 120 γρ ζυμαρικό της αρεσκείας μας βρασμένο και στραγγισμένο τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το σκόρδο στο λάδι για 10 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα κολοκυθάκια και σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας που και που. 2. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το βασιλικό και το δαφνόφυλλο και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, ανακατεύοντας που και που. 3. Στο μεταξύ ροδίζουμε τον κιμά στο τηγάνι μέχρι να χωρίσει. Ρίχνουμε τον κιμά στο πρώτο μίγμα, αφαιρώντας το δαφνόφυλλο και το σερβίρουμε καυτό με τυρί παρμεζάνα πάνω σε ζυμαρικό, πατάτες ή ρύζι.
Συνταγή 6 από 6
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!