500 γρ τυρί μπρί 120 γρ μανιτάρια πλευρότους κομμένα σε φέτες ή κομμάτια βούτυρο για σοτάρισμα 1/4 κουταλάκι εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές κρασί 350 γρ φύλλο ή σφολιάτα 1 αβγό 1 κουταλιά γάλα
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το εστραγκόν, το σκόρδο και το κρασί μέχρι το μίγμα να είναι σχεδόν ξηρό, κόβουμε τη ροδέλα του τυριού εγκάρσια στη μέση, την τυλίγουμε με το φύλλο ή τη σφολιάτα (η κατεψυγμένη είναι κατάλληλη) και τη βάζουμε σε ένα ταψί. Γαρνίρουμε με κομμάτια σφολιάτας κομμένα στα κατάλληλα σχήματα. 2. Κτυπάμε το αβγό με τα γάλα και αλείφουμε με το μίγμα τη σφολιάτα από όλες τις μεριές. 3. Ψήνουμε στους 180ο για 30 λεπτά ή μέχρι η σφολιάτα να ψηθεί και να χρυσίσει. Τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 20 λεπτά πριν την κόψουμε.
Συνταγή 12 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!