500 γρ τυρί μπρί
120 γρ μανιτάρια πλευρότους κομμένα σε φέτες ή κομμάτια
βούτυρο για σοτάρισμα
1/4 κουταλάκι εστραγκόν
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές κρασί
350 γρ φύλλο ή σφολιάτα
1 αβγό
1 κουταλιά γάλα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΦΙΔΕΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ Η ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ OLD BAY* ...
ΖΥΜΑΡΙΚΌ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΚΕΡΔΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑΓΙΟΛΑ ...
ΚΡΥΑ VERMICELLI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 12 από 30  Επόμενη

ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) 2 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ τυρί μπρί
120 γρ μανιτάρια πλευρότους κομμένα σε φέτες ή κομμάτια
βούτυρο για σοτάρισμα
1/4 κουταλάκι εστραγκόν
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές κρασί
350 γρ φύλλο ή σφολιάτα
1 αβγό
1 κουταλιά γάλα

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το εστραγκόν, το σκόρδο και το κρασί μέχρι το μίγμα να είναι σχεδόν ξηρό, κόβουμε τη ροδέλα του τυριού εγκάρσια στη μέση, την τυλίγουμε με το φύλλο ή τη σφολιάτα (η κατεψυγμένη είναι κατάλληλη) και τη βάζουμε σε ένα ταψί. Γαρνίρουμε με κομμάτια σφολιάτας κομμένα στα κατάλληλα σχήματα.
2. Κτυπάμε το αβγό με τα γάλα και αλείφουμε με το μίγμα τη σφολιάτα από όλες τις μεριές.
3. Ψήνουμε στους 180ο για 30 λεπτά ή μέχρι η σφολιάτα να ψηθεί και να χρυσίσει. Τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 20 λεπτά πριν την κόψουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 12 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.