2 μεγάλα αβοκάντο
1 μικρή παπάγια
1 γκρέηπφρούτ κόκκινο
1 μικρό κεφάλι μαρούλι
1 κουταλιά χυμός λεμονιού φερσκοστιμμένος
2 κουταλιές ελαιόλαδο υπερπαρθένο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ...
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΒΑΛΣΑΜΙΚΗ ...
Ρεβύθια Σιφνέϊκα ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΡΙ ...
ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
"ΤΣΙΜΠΗΤΟ" ΖΥΜΑΡΙΚΟ (Csipetke) ...
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
Μακαρόνια με γαρίδες σε σάλτσα τομάτας ...
Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ...
Μπουγάτσα ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ ...
Ζυμαρικό με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 11 από 30  Επόμενη

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

2 μεγάλα αβοκάντο
1 μικρή παπάγια
1 γκρέηπφρούτ κόκκινο
1 μικρό κεφάλι μαρούλι
1 κουταλιά χυμός λεμονιού φερσκοστιμμένος
2 κουταλιές ελαιόλαδο υπερπαρθένο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο και την παπάγια και αφαιρούμε σπόρους και κουκούτσια. Κόβουμε τα φρούτα σε κύβους των 2,5 εκ. και τα αναμιγνύουμε σε ένα μπολ.
2. Ξεφλουδίζουμε το γκρέηπφρούτ με ένα κοφτερό μαχαίρι, το χωρίζουμε σε σκελίδες, τους αφαιρούμε τις μεμβράνες, τις κόβουμε στη μέση και τις αναμιγνύουμε με τα άλλα φρούτα στο μπολ.
3. Πλένουμε το μαρούλι, το σπάζουμε σε φύλλα και το στεγνώνουμε. Aπλώνουμε τα φύλλα σε μια πιατέλα και βάζουμε από πάνω το μίγμα των φρούτων.
4. Φτιάχνουμε τη βινεγκρετ κτυπώντας μαζί σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Τη χύνουμε πάνω στα φρούτα και σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 11 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.