Αχινοί φρέσκοι, 3 σακούλες μεγάλες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
3/4 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
500 γρ. σπαγγέτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ...
ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ...
Ραγού από στρείδια ...
Αστακoμακαρονάδα ...
Μεσογειακά φετουτσίνια με γαρίδες και σπανάκι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
Πέννες με σολομό και σάλτσα από λεμόνι και εστραγκόν ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Αρνάκι Φρικασέ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
Ροδέλες με σολωμό και άνηθο ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΜΕ NOCCIOLE ...
ΠΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΡΟΚΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΡΟΜΑΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 419 από 422  Επόμενη

Σπαγγέτι με αχινούς 1 ψήφοι




 

Υλικά
Αχινοί φρέσκοι, 3 σακούλες μεγάλες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
3/4 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
500 γρ. σπαγγέτι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
2. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε σάλτσα ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι, όπου τηγανίζουμε τα πεπεροντσίνια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντάς το να σιγοβράσει για 5-8 λεπτά. Βγάζουμε και πετάμε τα πεπεροντσίνια.
3. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με τα σπαγγέτι, τα οποία στη συνέχεια περιχύνουμε με το ωμό περιεχόμενο των αχινών και ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 419 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.